30 Kasım 2008 Pazar

Erdoğan Arıca açtı ağzını, yumdu gözünü!

Galatasaray'a 3-1 yenilen Hacettepe'de teknik direktör Erdoğan Arıca'nın maç sonu hakem Süleyman Abay ve G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Cassio Lincoln'e büyük tepkisi vardı. Erdoğan Arıca maç sonu Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı:

"Puan almadığımız için son derece üzgünüz. Şiddetle puana ihtiyacımız var. Oyuncularımızın biraz daha özgüvenli olması gerek. Biz de şanslar yakaladık, rakibimize 1-2 pozisyon verdik. Önce 1 kişi daha sonra 2 kişi eksik kaldık. 9 kişi mücadele etmek çok zor. Olmadı. Üzülmeme gelince, oyuncularıma kızıyorum. Sakin olmaları gerekiyor. Ne olursa olsun hakemler de hatalar yapacaktır, ama pozisyon bittikten sonra bu tepkiyi göstermemek lazım. Müsabakayı kaybetmeyi bırakın 3 tane oyuncumuzu kaybettik." dedi.

"SAYGISIZ LİNCOLN"

Maç sonu Lincoln'e ağır tepki gösteren Erdoğan Arıca ise konu ile ilgili olarak "Orta sahada 4 kere top sektirdi. Metalist maçında yapsaydı bunları! 9 kişi kalmış bir rakibe karşı saygı duymak zorundasınız, yaptığı büyük saygısızlıktı. Bunun için kızdım" ifadelerini kullandı.

"SİYAH İLE BEYAZI AYIRT ETMESİ GEREKİYOR"

Erdoğan Arıca, hakem Süleyman Abay'ın G.Saray'ın 57. dakikada kazandığı penaltı vuruşunun ardından Zoko yerine Teli'ye gösterdiği kart ve kırmızı kart tartışmasıyla ilgili ise sert konuştu: "Hakeme de kızdım, penaltı pozisyonunda ki penaltıysa bilmiyorum top Zoko'nun eline çarptı. Kartı başkasına gösterdi. Siyah ile beyazı ayırt etmesi gerekiyo, hakem bu yani. Oyuncularım da sakin olmalılar artık."

"SKIBBE'NİN 4. HAKEM İLE MUHABBETİ!"

Son olarak Erdoğan Arıca 4. hakem ile muhabbet eden G.Saray çalıştırıcıs Michael Skibbe'ye gösterilen ayrıcalığa kızgındı: "Skibbe kendi alanının dışında 4. hakemle muhabbet ediyor, biz bir şey yapamıyoruz. Bu ayrıcalık niye? Biz yerimizden kıpırdayamıyoruz. Biz 1 kişi eksikken yine pozisyonlar yakaladık, futbol şahsiyetimiz yine vardı fakat 9 kişi Galatasaray'a karşı maçı böyle getiremezsiniz."

Hiç yorum yok: