27 Kasım 2008 Perşembe

Cim Bom Öc Alamadı - Galatasaray 0 - Kharkiv 1

Galatasaray, UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu 3. hafta maçında Ali Sami Yen Stadı'nda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı ile karşılaştı ve mücadelen 1-0 mağlup ayrıldı. Metalist Kharkiv'e 3 puanı getiren gol, maçın 81. dakikasında Edmar'dan geldi. Maçın ilk yarısında genel anlamda tutuk bir tablo çizen Galatasaray, ikinci yarının büyük bölümünde etkili oynasa da aradığı golü bulamadı. Rakip Metalist Kharkiv'in önce temsilcimizi durdurmayı sonra da golü bulmayı hedefleyen oyun stiline karşılık kalesini başarıyla savunan Galatasaray, 81. dakikada Servet'in büyük hatası sonucu gelen gole engel olamadı ve maçtan puansız ayrıldı.

Galatasaray'da maç öncesi sarı kart sınırında bulunan Ayhan Akman, bu maçta gördüğü kartla cezalı duruma düştü ve Hertha Berlin maçında görev alamayacak.

Bu sonucun ardından temsilcimiz Galatasaray, grupta 6 puanda kalırken, Metalist Kharkiv ise 4 puana yükseldi. Grubun diğer maçında Olimpiakos evinde Hertha Berlin'i 5-1 mağlup etti. Temsilcimizin (B) Grubu'ndaki son maçı, önümüzdeki hafta Perşembe günü Almanya'da Hertha Berlin ile olacak. Metalist Kharkiv ise sahasında Yunan temsilcisi Olimpiakos ile karşılaşacak.

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Jacek Granat, Rodoslaw Siejka, Maciej Szymanik (Polonya)
GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık (Barış dk. 46), Servet, Volkan, Meira, Ayhan, Kewell (Aydın dk. 79), Lincoln, Arda, Baros (Ümit Karan dk. 70)
YEDEKLER: Aykut, Emre Güngör, Nonda, Mehmet Güven
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
METALIST KHARKIV: Goryainov, Gancarczyk, Valyayev, Aparecida, Sliusar, Obradovic, Maidana, Gueye, Devic (Trisovic dk. 63), Bordian (Konyushenko dk. 90+2), Jackson (Fomin dk. 80)
YEDEKLER: Bazhan, Babych, Barilko, Rykun
TEKNİK DİREKTÖR: Myron Markevych
GOL: Aparecida (dk. 81)
SARI KARTLAR: Ayhan, Baros (Galatasaray), Devic (Metalist Kharkiv)

Hiç yorum yok: