23 Kasım 2008 Pazar

Süper Ligde 12. Haftanın Sonuçları

Super Ligde, 12. hafta, ilk dudukleri saat 14:00'de calinan iki mac ile basladi.

GAZİANTEPSPOR: 2 - GENÇLERBİRLİĞİ: 0

Saat 14:00'de, Gaziantep Kamil Ocak Stadi'nda baslayan macta Gaziantepspor, Genclerbirligi'ni kendi sahasinda, 79. dakikada Beto ve 83. dakikada Erman Ozgur'un attigi gollerle 2-0 maglub etti.

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: İlker Meral, Hakan Atilla Gökbilgin, Bahtiyar Birinci
Gaziantepspor: Murat Şahin, Bekir, Murat Ceylan(Dk. 61 Mehmet Polat), Mehmet Yozgatlı(Dk. 86 Erkan Sekman), Zurita, Eduardo(Dk. 61 Beto), Tabata, Deumi, Erman Özgür, Emrah Eren xx, Ivan xx
Gençlerbirliği: Ramazan, El Saka, Traore, Mehmet Nas, Troısı(Dk. 46 Burhan Eşen), Kahe, Engin Baytar (Dk. 85 Djite), Koray Avcı, Hakan, Emre Balak, Soner(Dk. 65 Ergün x)
Goller: Dk. 79 Beto, Dk. 83 Erman Özgür (Gaziantepspor)
Sarı Kart: Dk. 84 Erman Özgür (Gaziantepspor)

ANTALYASPOR: 0 - KOCAELİSPOR: 0

Saat 14:00'de baslayan ve Turkcell Süper Lig'in alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta Antalyaspor, son sıradaki Kocaelispor'u sahasında ağırladı.

İki takımın da hücum yollarında etkisiz kaldığı mücadelede gol sesi çıkmadı ve Antalya'da puanlar paylaşıldı.

Stat: Antalya Atatürk
Hakemler: Aytekin Durmaz, Baki Tuncay Akkın, Mustafa Emre Eyisoy
Antalyaspor: Ömer Çatkıç, Uğur Kavuk, Şenol, Vahap, Orhan Ak, Ertuğrul, Korhan, Ali Zitouni(Dk. 32 Sedat), Abdullah Çetin(Dk. 77 Volkan Arslan), Nwenya, Straka (Dk. 69 Ahmet Kuru)
Kocaelispor: Serdar, Volkan (Dk. 68 Bülent Bölükbaşı), Semavi, Serhat Akın, Umut (Dk. 79 Berkay), Taner, Tolga, Murat Hacıoğlu, Musa, Muhammet, Ahmet Dursun (Dk. 82 Hamza)
Sarı Kart: Dk. 39 Ertuğrul (Antalyaspor)

ANKARAGÜCÜ: 0 - FENERBAHÇE: 0

Turkcell Super Lig'in 12. haftasinda Fenerbahce, saat 15:00'de baslayan macta, Baskent deplasmaninda Ankaragucu ile golsuz berabere kaldi. Sampiyonluk yarisinda bir yara daha alan Fenerbahce, puanini 20'ye cikartti.

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Gencerler, Muhittin Gürses
Ankaragücü: Serkan xx, Elyasa xxx, Tolga xx, De Souza xx, İlkem xx, İbrahim xx, Cem xx, Gökhan xx (Dk. 90 Murat Duruer), Murat Erdoğan xx, Mehmet x (Dk. 63 Barbaros x), Jaba x (Dk. 90 3 Iglesias)
Fenerbahçe: Volkan xx, Gökhan xx, Lugano xx, Edu xx, Vederson xx, Deivid x (Dk. 65 Maldonado x), Selçuk x (Dk. 57 Kazım xx), Josico x, Emre x (Dk. 80 Gürhan x), Alex x, Güiza x
Sarı kartlar: Dk. 38 Selçuk (Fenerbahçe), Dk. 79 Elyasa (Ankaragücü)


ANKARASPOR: 0 - GALATASARAY:0

Turkcell Super Lig'de aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken Galatasaray, Ankara deplasmanında da 2 puan bıraktı. 5. haftadan bu yana üst üste 2 galibiyet alamayan Cim Bom, bu beraberlikle puanını 21'e çıkararak maç fazlası ile 4. sırada yer aldı. Ankaraspor ise; puanını 23'e çıkarıp maç fazlası ile 2. sıraya yükseldi.

Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Bülent Yıldırım xx, Gökhan Memişoğlu xx, Serdar Diyadin xx
Ankaraspor: Senecky xx, Erhan xx, Ediz xx, Batak xx, Uğur xx, Muhammed x (Dk. 65 Neca x), Murat Tosun x, Theo xx, Adem xx, Mehmet Çakır x (Dk. 51 Bilal x), De Nigris xx (Dk. 84 Konate ?)
Galatasaray: De Sanctis xx, Sabri xx, Emre x (Dk. 73 Nonda x), Servet xx, Volkan xx, Meira xx, Hakan xx, Kewell xx (Dk. 80 Aydın ?), Ayhan xx, Arda xx (Dk. 87 Barış ?), Ümit xx
Sarı kartlar: Dk. 25 Emre (Galatasaray), Dk. 40 Uğur, Dk. 60 Bilal (Ankaraspor)

KONYASPOR: 0 - KAYSERİSPOR:0

Konya Atatürk Stadı'nda oynanan ve 0-0 berabere biten maçta, iki takım da golcü oyuncularının yokluğunda pozisyon bulmakta çok zorlandı. Yeşil-beyazlılarda Veysel cezalı olması nedeniyle, Kayserispor'da da Puroviç sakatlığı, Aghahowa da cezası nedeniyle sahadaki yerlerini alamadı.

Bu beraberliğin ardından Konyaspor puanını 15'e, Kayserispor da 19'a yükseltti.

Stad: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
Hakemler: Cüneyt Çakır, Mustafa İspiroğlu, Orkun Aktaş
Konyaspor: Jefferson, Cihan, Serhat, İsmail, Erhan, Erdal (Şener dk. 87), Zafer, Fahri, Celalettin (Ferdi dk. 70), Da Silva, Tehoue (Ömer dk. 87)
Yedekler: Oğuzhan, Fatih, Mihajlov, Uğur
Teknik Direktör: Giray Bulak
Kayserispor: Souleymanou, Toledo, Eren, Aydın, Ali, Bilal, Ragıp (Abdullah dk. 89), Saidou, Mehmet Topuz, Mehmet Eren Boyraz, Cangale (Tevfik dk. 75)
Yedekler: Yusuf, Durmuş, Ümit, Olembe, Tayfun
Teknik Direktör: Tolunay Kafkas
Sarı Kartlar: Eren (Kayserispor), Erhan (Konyaspor)


DENİZLİSPOR: 4 - BURSASPOR:3


Bu haftanın en gollü maçında, Denizlispor evinde Bursaspor'u 4-3 yendi. Maçın gollerini Denizlispor adında 48 ve 52. dakikalarda Ivan, 79. dakikada Fatih Yiğen ve 83. dakikada Selahattin atarken, Bursaspor'un golleri 58. dakikada Mustafa Sarp, 71. dakikada Gökhan Güleç ve 74. dakikada Sercan Yıldırım'dan geldi.

Bu sonuçla Denizlispor puanını 14'e yükseltirken, Bursaspor ise 17 puanda kaldı.

Stad: Denizli Atatürk
Hakemler: Bünyamin Gezer, Mustafa Sönmez, Asım Yusuf Öz
Denizlispor: Cenk, Süleyman, Roman Kratochvil, Burak (İzzet dk. 45), Çağlar, Tomas, Braga, Yusuf (Caner dk. 76), Selahattin, Ivan (Fatih Yiğen dk. 63), Roberts
Yedekler: Vega, Feridun, İsmail, Engin
Teknik Direktör: Ümit Kayıhan
Bursaspor: Ivankov, Veli, Ömer, İbrahim, Romashchenko, Mustafa Sarp, Bekir (Volkan dk. 58), Melo, Yusuf (Gökhan Güleç dk. 6), Yenal, Sercan (Zuniga dk. 87)
Yedekler: Yavuz, Halil, Rodrigues, Emrah
Teknik Direktör: Güvenç Kurtar
Goller: Ivan (dk. 48 ve 52), Gökhan Güleç (dk. 58 ve 71), Sercan (dk. 74), Fatih Yiğen (dk. 79), Selahattin (dk. 83)
Sarı Kartlar: Süleyman, Cenk (Denizlispor)


İSTANBUL BB: 1 - HACETTEPESPOR: 0


İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında Hacettepe'yi 1-0 mağlup etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 67. dakikasında Kus'tan geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hacettepe karşısında aldığı kritik galibiyetin ardından ligdeki puanını 15'e yükselterek rahat bir nefes aldı.

Osman Özdemir'in istifasından sonra yola Erdoğan Arıca ile devame eden Hacettepe ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı yenilginin ardından ligde 9 puanda kaldı.

Stad: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Deniz Çoban, Selçuk Kaya, Mehmet Cem Hanoğlu
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagic, Kus, Cesario, Mahmut, Ekrem, Uğur (Dk. 55 Gökhan Süzen), Tjikuzu, Serhat, Erman (Dk. 86 Okan), Adriano (Dk. 74 Zeki), Bebbe
Hacettepespor: Ulaş, Ufuk, Orhan, Teli, Murat Kalkan (Dk. 88 Mehmet), Da Silva, Kadir, Olgay (Dk. 81 Lika), Serkan (Dk. 74 Sukaj), Tozo, Zoko
Gol: Dk. 67 Kus (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Sarı Kartlar: 66. Teli, Dk. 90 Da Silva (Hacettepe), Dk. 86 Bebbe, Dk. 87 Hasagic, Dk. 90 Zeki, Dk. 90 Okan (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)


TRABZONSPOR: 0 - SİVASSPOR: 0


Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ikişer puan kaybettiği haftada Trabzonspor da 2 puan kaybederek, puan farkını açma fırsatını tepti. Bu beraberlikle Trabzonspor puanını 27'ye, Sivasspor ise 22'ye yükseltti. Trabzonspor seyircisi maç öncesi ve maç sırasında yaptığı güzel şovlarla ise takımına büyük destek verdi.

Stad: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Selçuk Dereli, Cem Satman, Muharrem Yılmaz
Trabzonspor: Sylva, Song, Egemen, Cale, Hüseyin Çimşir, Serkan Balcı (Ceyhun dk. 72), Selçuk (Tayfun dk. 46), Colman, Yattara (Isaac dk. 80), Gökhan Ünal, Umut Bulut
Yedekler: Onur, Giray, Ergin Keleş, Adnan
Teknik Direktör: Ersun Yanal
Sivasspor: Petkoviç, Abdurrahman, Sedat, Da Silva Bilica, Hayrettin, Sezer Bahadır (Murat Sözgelmez dk. 84), Musa Aydın (Onur Tuncer dk. 67), İbrahim Dağaşan, Tum, Mehmet Yıldız, Balili (Mohammed Ali dk. 59)
Yedekler: Akın, Diallo, Faruk, Muhammet Çağlar
Teknik Direktör: Bülent Uygun
Sarı Kartlar: Serkan Balcı, Umut Bulut, Hüseyin Çimşir (Trabzonspor) Balili, Sezer, Hayrettin, Musa Aydın, Abdurrahman (Sivasspor)


BEŞİKTAŞ: 2 - ESKİŞEHİRSPOR: 0


Turkcell Süper Lig'de 12. Hafta'nın kapanış maçında Beşiktaş, Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş İnönü Stadı'nda ilk yarısı da siyah-beyazlıların golleri 35. dakikada Sivok ve 55. dakikasında Nobre'den geldi. Beşiktaş golü bulana kadar zorlandığı maçta, Sivok ile bulduğu golden sonra ise rahat bir futbol sergiledi.

Zirvedeki rakiplerinin puan kaybettiği haftada bu galibiyetle puanını 25'e yükselten Beşiktaş lider Trabzonspor ile puan farkını 2'ye düşürüp ikinci sıraya yerleşirken, Eskişehirspor 13 puanda kaldı.


Stad: BJK İnönü

Hakemler: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Murat Aydın

Beşiktaş: Rüştü, Zapotocny, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Sivok, Cisse, Ekrem, Tello (Serdar dk. 70), Holosko, Delgado (Uğur dk. 86), Nobre (Bobo dk. 74)

Yedekler: Hakan, Gökhan Zan, Seric, Aydın

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Eskişehirspor: İvesa, Nadarevic, Tayfun, Vucko, Sezgin, Doğa, Emre (Can Cumhur dk. 38), Murat (Bülent dk. 46), Serdar, Poljak (Lovrek dk. 64), Youla

Yedekler: Sinan, Özgür, Koray, Ahmet

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Goller: Dk. 35: Sivok, Dk. 56: Nobre

Sarı Kartlar: Cisse, Sivok (Beşiktaş), Nadarevic, Doğa, Emre, Serdar, Lovrek (Eskişehirspor).

Hiç yorum yok: